Zo maak je van 2017 een topjaar!

Doei 2016 en welkom 2017! Afgelopen weekend is 2017 aangebroken en wij zijn klaar voor weer een heel nieuw jaar vol met nieuwe kansen! Ben jij van plan het in 2017 helemaal anders aan te pakken dan het afgelopen jaar? Omdat dit nieuwe jaar nog helemaal open ligt hebben wij ook een aantal goede voornemens op een rij gezet en lees je hier vooral hoe je ze dit jaar wél volhoudt. Het nieuwe jaar wordt een topjaar!

Gezonder eten

Wie heeft dit voornemen niet? Gezond eten is ieder jaar weer de meest genoemde nieuwjaarsresolutie en dat is heel verstandig van ons allemaal, als we het volhouden natuurlijk. Wat jouw motivatie ook is, afvallen of jezelf fitter voelen, dit jaar gaat het je lukken! De sleutel tot succes? Loop niet te hard van stapel en wees niet te streng voor jezelf. Ruil de frietpan in voor een airfryer en eet eens wat vaker groente en fruit in plaats van snoep en chips. Ja, zo eenvoudig is het echt!

Minder geld uitgeven

Aan het einde van iedere maand meer geld overhouden, dat wil jij toch ook? Sparen is verstandig, maar geld uitgeven is verleidelijk. Natuurlijk mag je jezelf best eens verwennen met een leuke aankoop, maar wees geen dief van je eigen portemonnee! Vind je dat je een nieuw parfumlippenstift of horloge verdiend hebt? Als je dit bij Superwinkel bestelt weet je tenminste dat je jezelf de beste deal gunt en niet teveel betaalt.

Meer bewegen

Sporten houdt je lichaam en geest gezond en daarom is sporten onmisbaar als je van 2017 een topjaar wilt maken! Dit betekent niet dat je topprestaties moet leveren wat betreft sporten, maar wel dat je voldoende beweegt. Hoe zorg je hiervoor? Met een smartband! Meten is weten en maakt sporten leuk. Door precies bij te houden hoeveel je beweegt zal dit goede voornemen voor je het weet een gewoonte zijn!

 

airfryer
lady-million
smartband

 

Wat doet Superwinkel om jou een topjaar te bezorgen?

Ook in 2017 blijven we jullie de allerbeste deals in parfum, cosmetica, elektronica, horloges en speelgoed bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*