Zo ga je op vakantie zonder vakantiestress

De maand juni is aangebroken. Kun jij geloven dat 2017 er alweer bijna voor de helft op zit? De tijd vliegt en voor je het weet is ook jouw vakantie aangebroken! De hoogste tijd dus om je op je gemak voor te bereiden op de vakantie. Niemand houdt van stress en dat is dit jaar ook nergens voor nodig als je de volgende voorbereidingen nu al treft!

Plan je vakantie

Heb je al een vakantie geboekt? Heel goed! Het is nu echt tijd om de knoop door te hakken en een keuze te maken. Waar gaat de reis naar toe? Zodra je dit hebt vastgelegd hoef je hier niet meer over na te denken en dit zorgt voor rust in je hoofd!

The essentials

Neem jij ook altijd teveel bagage mee op vakantie? Zonde! Er zijn namelijk maar een paar dingen die je écht nodig hebt op vakantie, namelijk je paspoort, zwemkleding en een zonnebril! Jij zult niet de eerste zijn die nog snel voor het vliegtuig vertrekt op zoek moet naar een mooie zonnebril die perfect past. De mooiste merkzonnebrillen vind je niet op het vliegveld, maar wel bij Superwinkel, voor de laagste prijs! Zie je jezelf al liggen aan het zwembad met jouw nieuwe Ray-Ban zonnebril op je gezicht?

https://www.superwinkel.nl/product/1138111/ray_ban-rb3025-l0205.html

Smeren, smeren, smeren

Op vakantie hoop je natuurlijk op heel veel zon, maar het zou toch jammer zijn als je na dag één al niet meer kunt genieten van de felle zon omdat je huid zo verbrand is? Voorkom verbranden en smeer jezelf in met een zonnebrand! Minimaal factor 20 en om de twee uur opnieuw smeren. Voldoende inslaan dus!

Spaar je parfum

Wil je ook op vakantie je favoriete parfum dragen? Dat kan, maar zorg er dan wel voor dat je hem meeneemt in een travelspray! Op deze manier loop je niet het risico dat de flacon defect raakt tijdens de reis én neemt dit zo min mogelijk ruimte en gewicht in beslag. De FLO hervulbare parfumspray is onmisbaar op vakantie en mag zelfs mee in je handbagage tijdens het vliegen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*