Welke damesparfums vinden mannen lekker?

Omdat we zelf nieuwsgierig zijn én we deze vraag geregeld krijgen zijn we op onderzoek uitgegaan: Welke damesgeuren vinden mannen nou lekker?

Over smaak valt niet te twisten, maar toch zijn er geursoorten die extra goed in de smaak vallen bij mannen. Wereldwijd is Chanel No. 5 het meest geliefde parfum bij vrouwen. Maar vinden mannen dit dan ook het lekkerste vrouwenparfum? Het antwoord is nee!

Chanel No. 5 is zeker niet het meest geliefde damesparfum onder mannen, omdat dit parfum door veel mannen beoordeeld wordt als ‘te sterk‘ en ‘teveel naar parfum ruikend‘. Van welk soort parfum houden mannen dan juist wel bij vrouwen?

Er zijn twee geurtypen die het meest in de smaak vallen bij mannen: frisse en subtiele parfums, die juist niet te overdreven naar parfum ruiken én zoete parfums.

Zoete, bloemige en fruitige parfums worden gezien als de meest vrouwelijk geuren. De meest populaire voorbeelden van dit geurtype zijn Armani Si en Hugo Boss The Scent.

Naast zoete geuren, vallen subtiele parfums ook erg goed in de smaak. Parfums die ruiken alsof je geen parfum draagt, maar waardoor je wél lekker ruikt, zoals Dsquared She Wood!

Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*