Het jaar is alweer bijna voorbij en de lijstjes vliegen je om de oren. Maar wat is er dan ook leuker dan terugblikken op het afgelopen jaar met de hoogtepunten op een rij gezet? Bij Superwinkel zijn we gek op trends en lijstjes. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van het best verkochte parfum en andere hoogtepunten van 2016. Kijk je mee?

Winnaar Thuiswinkel Awards

24 maart 2016 werden de winnaars van de Thuiswinkel Awards 2016 bekend gemaakt. Superwinkel was genomineerd in de categorie Thuiswinkel Award Publieksprijs. Dankzij jullie stemmen mocht Superwinkel met de titel Thuiswinkel Award Publieksprijs XL naar huis gaan!

Parfum

Het best verkochte product op Superwinkel is parfum. Voor zowel mannen- als vrouwenparfum steeg daar één parfum met kop en schouders boven de rest uit. Het best verkochte parfum in 2016 was:

Als we alleen naar de twee laatste maanden van het jaar kijken, dan komen er twee andere winnaars uit de bus:

 

burberry-london
boss-bottled
mauboussin
essentric-molecules-molecule-01

Make-up

Erg blij waren wij, en velen van jullie, toen wij in november van dit jaar, twee luxueuze, professionele en zeer mooie merken aan ons assortiment konden toevoegen. Toonaangevend op het gebied van make-up, laten zij de vrouw achter de make-up zien, in plaats van de vrouw verborgen achter make-up.

Haarproducten

De uitdrukking ‘als je haar maar goed zit’ blijkt niet alleen op vrouwen van toepassing te zijn, maar zeker ook op mannen. Ons best verkochte haarproduct in 2016 was namelijk de American Crew Forming Cream voor mannen. Maar de vrouwen volgen als snel met als op nummer twee de Olaplex traveling stylist kit.

Speelgoed

Afgelopen jaar is het assortiment speelgoed op Superwinkel explosief toegenomen. Vooral in de maand november en december wisten de Sint en zijn pieten de weg naar Superwinkel goed te vinden, voor een ruime keuze aan speelgoed.

Woensdag 9 november werd het speelgoed van het jaar 2016 bekend gemaakt. Zullen deze bekroonde spellen nog steeds hardlopers zijn in 2017?

  • 10 – 11 jaar Nikko Peugeot 2008 DKR Toy State

toet-toet-autos-ruimtestation
co-de-rups
stratego-pirates
potion-explosion
escape-room-the-game

Elektronica

Misschien is dit wel hét hoogtepunt uit 2016 waar we bij Superwinkel het meest trots op zijn: het toevoegen van meer dan 25.000 artikelen in de nieuwe categorie computers en elektronica. Je koopt niet langer alleen je beauty artikelen super voordelig in bij Superwinkel, maar ook de SmartWatch die je al zo lang wilde. Met het toevoegen van de speelgoed categorie in 2015 en elektronica in 2016 blijven we groeien als online warenhuis. Ons motto voor 2017 is dan ook om de grootste en de voordeligste te blijven.

Service

Speciaal voor klanten die dezelfde dag nog een cadeautje nodig hebben, of voor wie gewoon niet wil wachten op zijn nieuwe product voegde Superwinkel in oktober Same Day Delivery toe aan de bezorgopties. De producten die op voorraad zijn en voor 13:00 uur worden besteld, worden dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*