Een spraakmakend parfum: Moschino (Pink) Fresh Couture

Moschino is een luxe merk met humor. Heb je ooit eerdere een parfum gezien met zo’n misleidende verpakking? Op het eerste gezicht lijkt het een schoonmaakmiddel, maar in werkelijkheid is het een parfum, gehuld in een spraakmakend jasje. 

Twee jaar geleden is de blauwe variant genaamd Moschino Fresh Couture uitgebracht. Wie had ooit kunnen denken dat dit zo’n succes zou worden? Dit parfum heeft alle verwachtingen overtroffen en is in velen landen een ware hype geworden. En dat heeft zeker niet alleen te maken met de grappige verpakking! Moschino heeft een heerlijk parfum ontwikkeld waar je bijna niet NIET van kunt houden. Fresh Couture is een frisse, sprankelende en vrouwelijke geur met geuraccenten van frambozen en pioenrozen. Deze geur is modern en absoluut geschikt voor iedere gelegenheid!

Hou je meer van een opvallendend en vooral zoeter parfum? Dan is Moschino Pink Fresh Couture jouw geur! Deze nieuwe variant is net zo fris als zijn voorganger, maar daarnaast gecombineerd met geurnoten van roze grapefruit, zwarte bes en rozen.

De geur breng je trouwens niet echt aan als een schoonmaakmiddel. Onder de opvallende dop zit de vertrouwde sprayknop, net zoals bij alle andere parfums!

Ga jij voor blauw of roze?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*