Het nieuwste Jean Paul Gaultier parfum: SCANDAL

Jean Paul Gaultier heeft een totaal nieuw parfum ontwikkeld. Dit parfum laat precies zien waar Jean Paul Gaultier voor staat: Vernieuwend en soms zelfs een tikkeltje choquerend. Ook benieuwd naar dit aller nieuwste damesparfum SCANDAL? Wij hebben hem getest en beoordeeld!

Als Jean Paul Gaultier een nieuw parfum op de markt brengt is iedereen razend benieuwd. Dat begrijpen we, want Le Male staat na meer dan 20 jaar nog steeds in de top 3 van best verkochte herenparfums wereldwijd. 

De verwachtingen van dit nieuwste damesparfum zijn hoog. Jean Paul Gaultier geeft namelijk aan dat dit parfum iedereen verleidt, zelfs Mevrouw de President. Als je de geur geroken hebt dan begrijp je zeker wat ze hiermee bedoelen. De geur van dit parfum is namelijk zeer krachtig en zoet en niet te vergelijken met andere geuren. Het parfum bevat geurnoten van bloedsinaasappel, honing en patchoeli. Een aanrader voor iedereen die houdt van sensuele en zoete parfums!

Ook de flacon is absoluut de moeite waard! Deze is opvallend en stijlvol met een bijzondere dop. Natúúrlijk zit dit parfum niet verpakt in een doosje, maar in een blik, zoals je gewend bent van Jean Paul Gaultier.

Is SCANDAL iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*