Hype in parfumland: Parfum layering

Parfum layering is steeds gebruikelijker en kan misschien zelfs de nieuwe hype in parfumland genoemd worden. Doe jij het al? Of heb je er nog nooit van gehoord en weet je niet wat het inhoudt? Lees hier wat parfum layering is en wat de voordelen zijn!

Wat is parfum layering?

Parfum layering is het combineren en opbouwen van verschillende lagen parfum. Heb jij ook altijd meegekregen dat je nooit verschillende parfums over elkaar heen mag dragen? Tijden veranderen! Tegenwoordig is het juist een ware hype om geuren te combineren voor een meer intense geurbeleving! En niet alleen een hype, want als je de juiste combinaties maakt, zorgt het echt een verrassend resultaat!

Geniet langer van een geur

Parfum layering zorgt er namelijk voor dat je de geur van jouw parfum langer ruikt. Zo kun je producten van dezelfde geurlijn, zoals een shower gel, body lotion en parfum, combineren. De geur wordt hierdoor intenser en je kunt er een stuk langer van genieten. Toch is dit niet helemaal wat we bedoelen met de nieuwe ‘parfum layering hype’. Want tegenwoordig kun je ook verschillende parfums combineren!

Een uniek parfum, alleen voor jou

Een signature geur waaraan iedereen jou direct herkent en die niemand anders heeft, dat is waar je uiteindelijk naar opzoek bent. Met parfum layering creëer je deze unieke parfum zelf! Door verschillende parfums over elkaar heen te dragen zorg je voor een geur die super lang houdt én uniek is.

Niet iedere combinatie is een succes, dus je moet misschien even experimenteren tot je jouw eigen speciale combinatie ontdekt.

TIP! Met de parfums van Escentric Molecules wordt het meest ‘gelayerd’. De geuren van Escentric Molecules bestaan in tegenstelling tot reguliere parfums uit synthetische geurnoten. Daardoor combineren deze geuren hartstikke goed met andere parfums. Zodra je een ander parfum combineert met Escentric Molecules parfum, maakt deze de geur voller, rijker en intenser. Daarnaast verandert de geur steeds door de warmte van jouw huid. Het parfum ruikt daarom bij iedereen weer net iets anders!

Wat is jouw favoriete geurencocktail? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*