Superwinkel wint opnieuw de Thuiswinkel Awards XL!

Op donderdag 26 maart 2015 werd, onder leiding van Art Rooijakkers, de Thuiswinkel Awards XL uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland. Deze awards zijn een initiatief van Thuiswinkel Waarborg. En jawel… het was weer een succesvolle avond voor Superwinkel!
Na het in ontvangst nemen van de Publieksprijs XS in 2013 en de Publieksprijs XL (categorie Levensmiddelen & Persoonlijke Verzorging) 2014 heeft Superwinkel dit jaar weer gewonnen!

De Publieksprijs XL in de hoofdcategorie persoonlijke verzorging & levensmiddelen heeft Superwinkel in ontvangst mogen nemen. Deze categorie bestaat uit twee subcategorieën: levensmiddelen & supermarkten en persoonlijke verzorging & drogisterijen. In de strijd om het winnen van de hoofdcategorie namen we het op tegen Wijnvoordeel.nl en met succes! De overige winnaars in de hoofdcategorieen vind je op: http://www.thuiswinkelawards.nl/

NTWawards2015_2

We zijn ontzettend blij en trots dat wij voor het tweede jaar op rij deze XL award hebben gewonnen, we zien het als een beloning op ons harde werk. Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en zijn vastberaden u te laten zien waarom wij voor de tweede keer op rij deze award hebben gewonnen.

Wij gaan op naar weer een succesvol jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*