Superwinkel winnaar Shopping Awards 2017

Tijdens het Shopping Awards gala in hotel Huis ter Duin heeft Superwinkel afgelopen donderdag voor het vierde jaar op rij een Publieksprijs XL in de wacht mogen slepen! De afgelopen drie jaar was dit nog in de categorie ‘Persoonlijke verzorging & Drogisteren’, maar dit jaar niet meer! Na de flinke assortimentsuitbreiding van het afgelopen jaar hebben we dit jaar meegestreden in de categorie ‘Online Warenhuizen’.

De winnaars van de Publieksprijzen komen tot stand door beoordelingen van consumenten. Wij hebben de hoogste score ontvangen van de consument en hebben daarmee onze tegenstanders Bol.com, die de prijs vorig jaar nog in ontvangst mocht nemen, en Hema.nl verslagen!

“Het winnen van de titel beste online warenhuis is iets om enorm trots op te zijn en een mooie beloning voor het werk van onze medewerkers. Met een relatief klein team verslaan we een grote reus als Bol.com en een oer-Hollands merk als Hema. Nog niet iedereen kent Superwinkel en daar ligt nu ook de uitdaging voor de komende tijd: heel Nederland kennis laten maken met Superwinkel. Het winnen van deze award draagt daar zeker aan bij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*