Superwinkel.nl winnaar Thuiswinkel Awards 2016

Voor het derde jaar op rij heeft Superwinkel.nl de Thuiswinkel Award Publieksprijs XL in de categorie Persoonlijke verzorging & Drogisterijen in de wacht mogen slepen. Jan Joost van Gangelen reikte de award tijdens het Thuiswinkel Award gala uit aan John Pijnenburg en Roy Roes, eigenaren van Superwinkel.nl

De consument heeft de afgelopen maanden de deelnemende webwinkels mogen beoordelen op gebruiksgemak, klantenservice, leversnelheid, bezorging en betalingsmogelijkheden. Elf webwinkels ontvingen uiteindelijk een Thuiswinkel Award Publieksprijs XL in hun eigen categorie. Dit jaar heeft Superwinkel.nl de strijd om de titel voor beste webwinkel succesvol gewonnen van o.a. Deonlinedrogist.nl en Drogisterij.net.

Het winnen van de award wordt gezien als een groot compliment. “We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en zijn dan ook super trots dat we deze award voor het derde jaar op rij in ontvangst mogen nemen. Superwinkel.nl is op dit moment het assortiment sterk aan het uitbreiden zodat we het volgend jaar op kunnen nemen tegen Bol.com in de categorie warenhuizen”. Aldus Roy Roes.

 

 

Comments are closed.