Schrik niet! Wij hebben een nieuw jasje!

Vanaf vandaag heeft Superwinkel een vernieuwde uitstraling! We hebben een jas aangetrokken die onze identiteit nog beter naar voren laat komen. Superwinkel. Beste merken, beste deals. Wij zijn trots! Wat vind jij?

Ons nieuwe jasje…

Is zo ontworpen dat het perfect past bij onze kernwaarden. Het biedt jou de mogelijkheid om eenvoudig jouw favoriete producten te shoppen. Strak, eigentijds, eigenwijs en eenvoudig moest het zijn en wij zijn trots op het resultaat. Wij vinden het belangrijk om continu te blijven vernieuwen, om zo jou de beste en meest eenvoudige shopervaring te geven.

De rebel onder de warenhuizen…

Wij zijn een online warenhuis waarvan het assortiment elke dag nog groeit!  Met een klein en hecht team zetten wij alles op alles om jou de beste, meest luxe en mooiste merken te bieden. Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers en kopen producten alleen in bij de leveranciers die op dat moment de scherpste prijs bieden voor een product. Met één kantoor in Eindhoven, één locatie vanwaaruit onze producten worden verstuurd en weinig personeel houden wij onze kosten zo laag mogelijk. Daarnaast hanteren wij een minimale marge op al onze producten waardoor wij de beste merken kunnen bieden tegen de scherpst mogelijke prijs. Verandert de inkoopprijs van een product? Dan passen wij onze prijzen meteen aan. Zo weet jij dat je altijd de beste deal te pakken hebt!

Superwinkel speelt graag met de regels in de branche. Daarom maken wij geen prijsafspraken met de merken zelf, met leveranciers of met concurrenten. Onze producten zijn 100% echt en afkomstig van de merken zelf. Wij vinden het een uitdaging om iedereen een A-merk product te kunnen bieden voor een zo laag mogelijke prijs.

Het voordeel dat Superwinkel jou biedt… 

  • Originele producten van de beste merken tegen de scherpst mogelijke prijs
  • Eenvoudig, overzichtelijk en voordelig shoppen
  • Een snelle en correcte levering
  • Een klantenservice die écht voor je klaar staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*