Klantenservice, vaarwel…

Alweer een verandering binnen Superwinkel die we graag met jullie willen delen! Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben, heeft Superwinkel dit jaar voor het vierde jaar op rij een Publieksprijs XL in de wacht mogen slepen, nu zelfs in de categorie ‘Warenhuizen’. Deze mijlpaal, maar vooral het teruglopende aantal klachten heeft ons doen besluiten afscheid te nemen van onze klantenservice.

Superwinkel staat voor Beste Merken, Beste Deals. Wij doen er alles aan om jullie de beste merken te bieden tegen de laagst mogelijke prijzen. Stoppen met onze klantenservice is hierin een logische volgende stap. Het is fijn om te merken dat jullie tevreden zijn en geen klachten hebben, maar het is nog mooier dat we dit nu kunnen gebruiken om jullie nog betere deals te bieden. Klantenservice is voor Superwinkel een onnodige en overbodige kostenpost geworden.

Natuurlijk hoeven jullie je verder geen zorgen te maken. Mocht er een probleem zijn, dan lossen we dat natuurlijk op. Wij hebben alles onder controle en dat houden we zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*