5 x speelgoed dat niet mag ontbreken tijdens de zomervakantie

De zomervakantie, het moment waar ieder kind naar uit kijkt en het moment dat je als ouder nog net even alle laatste dingetjes moet regelen. Om je vakantie extra goed te beginnen geven wij een top-5 speelgoed dat deze zomer zeker niet mag ontbreken. Zo scoor je zeker punten bij je kinderen en kan jouw vakantie niet meer stuk!

1. Reisspellen

Ga je op vakantie met de auto of het vliegtuig en heb je nog heel wat uurtjes voor de boeg? Dat kan een hele opgave zijn. Want wat moet je nu doen als je niet kunt slapen en verder geen kant op kunt. Hoor jij vaak ‘zijn we er al bijna?’ en ‘hoe lang duurt het nog?’ vanaf de achterbank? Dan is het tijd voor een reisspel en ze zijn weer even zoet.

2. Waterspeelgoed

Wat er absoluut niet mag ontbreken met 29 graden tijdens de vakantie is natuurlijk waterspeelgoed! Uren speelplezier beleven ze eraan en dan heb jij ook even tijd voor jezelf. Opblaasfiguren doen het altijd goed alleen hebben we alle ouderwetse varianten wel gezien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opblaasbare flamingo of een matras mét bekerhouder? En het meer, de zee of het zwembad ontdekken ze pas echt goed als kapitein van hun eigen opblaasboot.

3. VTech KidiPet

Zeker als jouw zoon of dochter al in het bezit is van zo’n elektronisch huisdier, mag je niet vergeten om hem mee te nemen op vakantie! Ook tijdens jouw vakantie heeft de KidiPet eten en liefde nodig. Een extra wandeling zal hij ook wel waarderen, en op vakantie is daar alle tijd voor, toch? De VTech KidiPet is voorzien van een houder en polsbandje, zodat je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen en niet uit het oog verliest.

4. Buitenspeelgoed

Of je nu op de camping zit of in een 5-sterren resort, tijdens de zomervakantie ben je buiten. Met het leukste buitenspeelgoed zullen jouw kinderen zich niet vervelen tijdens hun vakantie. Veel buitenspeelgoed is gemakkelijk op te bergen en daarom ideaal om mee te nemen. Wat dacht je van een vlieger of een pop-up voetbaldoel zodat je overal en altijd een potje voetbal kunt spelen? Heb je nog een plekje over tussen alle bagage? Neem dan zeker een waveboard mee, hiermee sla je de plank zeker niet mis!

5. Doeboeken

Vooral voor alle meiden die niet zonder knutselen, frutselen en tekenen kunnen is een doeboek een must tijdens de zomervakantie. De leukste spelletjes, kleurplaten en puzzels verzameld in één boek dat je gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Het enige wat nu nog mist zijn kleurtjes, stiften en krijtjes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*