Getest: Lancaster zelfbruiner

Typisch Nederlands zomerweer was het afgelopen week. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven om toch bruin te worden als de zon waar we zo op hopen even wegblijft. Wij hebben de populairste zelfbruiner getest: Lancaster Self Tan. Een succes? Oordeel zelf!

Lancaster is het best verkochte merk als het gaat om zonbescherming. En dat is niet voor niets! Dit merk is specialist op het gebied van zonnebrandcrème en zelfbruiner. De zelfbruiners van Lancaster zorgen daarom al lang niet meer voor een oranje teint, zo beloven ze zelf..

Zodra je het product opent merk je direct dat de geur van dit product anders is dan de typische geur van zelfbruiners: deze crème heeft een heerlijke frisse zomergeur. Pluspunt! De kleur van de crème is wel even schrikken. De zelfbruiner heeft namelijk een diepbruine kleur. 

Als je de crème uitsmeert is de kleur gelukkig een stuk subtieler. Doordat de zelfbruiner gekleurd is ben je direct bruin en zie je goed waar je de crème hebt aangebracht. Niet overdreven, wél alsof je huid al heel wat zon gezien heeft. Perfect om strepen te voorkomen!

Nadat de zelfbruiner volledig is ingetrokken (zo’n 8 uur) is de bruine kleur intenser geworden. Alsof je net terug bent van een zonnige vakantie! Je kunt de kleur naar wens opbouwen door de zelfbruiner meerdere dagen achter elkaar te gebruiken. 

Deze Lancaster Self Tan Beauty Body Melting Delight in de kleur 03 Trip To Copacabana is geschikt voor lichaam en gezicht. Zélfs voor je gezicht kun je deze zelfbruiner met een gerust hart gebruiken. Het resultaat is prachtig en wij zijn fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*