De 5 zomermusthaves van 2017

De zomer is in volle gang. En of je nu op vakantie gaat of niet, de zomer vraagt om héél andere beautyproducten dan de winter. Op het strand, aan het zwembad of tijdens een festival wil je er natuurlijk op je best uitzien. Deze vijf producten zijn daarom onmisbaar tijdens de zomer!

FLO tasverstuiver

Een hervulbare parfumspray met het formaat van een lipstick. Je vult hem gemakkelijk met jouw favoriete parfum en zo kun je gedurende de dag altijd even bijsprayen. Ga je op vakantie met het vliegtuig? Dan kan deze tasverstuiver al helemaal niet ontbreken, want hij mag zelfs mee in je handbagage! Met de FLO weet je zeker dat jouw parfumflacon niet gaat lekken tijdens de reis.

Moschino Pink Fresh Couture

Heb je de perfecte zomergeur voor dit jaar nog niet gevonden? Stop maar met zoeken. Moschino Pink Fresh Couture is dé zomermusthave als het gaat om parfum. Dit parfum is in het voorjaar van 2017 gelanceerd en is fris, fruitig en bovendien een ware eyecatcher.

Alessandro Striplac starterkit

Je voeten verstoppen in lange laarzen met dikke sokken is geen optie meer nu het zomer is. Gelakte nagels horen erbij. Geen tijd om je nagels uren te laten drogen én geen zin in afgebladerde nagellak al na twee dagen? Dan heb je de Alessandro Striplac starterkit nodig. Deze gellak voor thuis droogt in 1 minuut onder de ledlamp en blijft 3 werken perfect zitten!

Lancaster Sun Beauty Oil Tan Optimizer

Stiekem willen we allemaal zo bruin mogelijk worden op vakantie. Met dit wonderolie van Lancaster kan dat, zonder te verbranden! De Tan Optimizer is een zonnebrandolie, mét SPF die ervoor zorgt dat je sneller, intenser en egaler bruin wordt. Klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar werkt echt!

Olaplex haarkuur

Het enige nadeel aan een heerlijke zonvakantie is dat je haar er niet van opknapt. Chloor, zout en zon drogen je haar uit en zijn funest voor mooi en glanzend haar. Gelukkig hoeft beschadigd haar geen reden meer te zijn om je haar kort te laten knippen bij de kapper. Olaplex is de redder in nood! Dit product, dat vooral in salons gebruikt wordt, is het enige waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het beschadigd haar echt herstelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*